Mijn naam is Patricia van den Heuvel en heb de opleiding yogadocent afgerond bij Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte te Bilthoven. Naast de drie basisjaren heb ik me in het 4e jaar gespecialiseerd in de volgende doelgroepen:
  • yoga voor mensen met lichamelijke beperkingen
  • yoga voor mensen met verstandelijke beperkingen
  • yoga voor senioren
  • yoga voor kinderen
  • yoga voor jongeren
Daarnaast heb ik de modules Anatomie en Fysiologie, Ayurvedische Beginselen, Yoga en Meditatie, Ademtherapie en Ayurvedische Massages gevolgd. Ik ben gediplomeerd en de titel van mijn afstudeerscriptie is: “Pijn, het is zoals het is!” Met als onderzoeksvraag: “Kan Hatha Yoga wat betekenen in relatie tot pijnbestrijding?” Ik ben ingeschreven als lid bij de Vereniging Yogadocenten Nederland, die de kwaliteit waarborgt van de aangesloten docenten. Tevens sta ik vermeld op de yogadocentenbank van de Saswitha Opleiding, lid van de Europese Yoga Unie. Momenteel volg ik een opleiding tot Personal Yoga Coach en heb me aangesloten als yogadocent bij Stoelyoganederland.

Ik ben moeder van twee tieners, werk als zelfstandige op het advocatenkantoor van mijn wederhelft, waar ik de taak, ten aanzien van personeel en organisatie, grotendeels voor mijn rekening neem. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de financiële administratie van dit kantoor als ook van een aantal andere bedrijven. Ik houd van reizen, lezen, studeren, kunst, cultuur, koken, uiteten gaan en ga graag lekker lang lunchen of loungen met vrienden en vriendinnen. Hardlopen en af en toe skiën zijn mijn uitlaatkleppen, maar yoga is mijn passie en grootste hobby, ik volg yogalessen en diverse cursussen om mezelf te blijven ontdekken en ontwikkelen!